Suffocation - Souls To Deny Dodano: 2009-02-12 19:50
Zupełnie sie nie zgadzam z recenzją, materiał jak na swoje czasy 2004 rok był bardzo świerzy i przemyślany, ciekawe połączenie techniki z brutalnością, wyważone w taki sposób by nie kalać żadnego z tych czynników, jedyne co nie jest perfekcyjne to brzminie tej płyty, które wydaje się nieco suche, ale i tak przewyższa o lata świetlne "Breeding The Spawn", nawiasem mówić równierz doskonały album. "Souls To Deny" nie pobił swojego poprzednika, ale napewno był dojrzalszy technicznie od Epki z 1998r i ostatniego jak dotąd dzieła "Suffocation"
Dodano: 2009-02-12 20:05
yeahhh :)) konstruktywna polemika- to mi się podoba :) głupio jest mi pisać własne zdanie, bo chyba juz je wyraziłem :)
dla mnie i tak najlepsze jest "Pierced From Within" :)
.
Suffo Dodano: 2009-02-12 22:38
Wiesz, mam cholerny sentyment do tej kapeli, chciaż sentyment to może złe słowo, bo z sentymentu można słuchać kiłowej muzyki hehe, szacunek to chyba lepsze słowo, szacunek za to że trzymają naprawdę wysoki poziom muzyki i świetny warsztat, nie odgżewają kotleta jak to robią np Kanibale od 10 lat, ani nie schodzą na jakiś słodkie prymitywne granie jak np Kataklysm, czy nie mają ambicji tworzyć emo hybrydy death metalu jak ostatni Cryptopsy hehe. Robią swoje cały czas i robią to z pomysłem, pasją i zaangażowaniem jak debiutanci :-)